Offentliggørelse af bidrag - modtaget af de kandidatlister/ kandidater der opstillede til kommunalvalget den 21. november 2017 i Fredensborg Kommune - der overstiger eller samlet inden for et år overstiger 20.000 kr.

 

Liste H - Borgernes stemme - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater (1. juli – 31. december 2017), som er afgivet i forbindelse med at H har søgt om partistøtte for 2018. 

SF - om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater (1. juli – 31. december 2017), som er afgivet i forbindelse med at SF har søgt om partistøtte for 2018.

Liste O om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at O har søgt om partistøtte for 2018.

Liste C om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at C har søgt om partistøtte for 2018.

Liste V om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at C har søgt om partistøtte for 2018

Radikale om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at C har søgt om partistøtte for 2018

Liste I, Liberal Alliance om private og anonyme tilskud til kandidatlisten og opstillede kandidater som er afgivet i forbindelse med at C har søgt om partistøtte for 2018