Der er nu underskrevet kontrakt med konsulentvirksomheden Autens med Henning Larsen Architects som underleverandør.

De skal som kommunens rådgivere gennemføre den omfattende inddragelsesproces samt efterfølgende udarbejde et byggeprogram i forhold til Kokkedal Skole.

Inddragelsesprocessen kommer til at foregå over ca. 3 måneder og har det sigte at inddrage dels hovedinteressenterne; skolens personale, ledelse, elever og forældre, samt naturligvis kommende forældre (områdebestyrelse), faglige organisationer, fritidsliv og -brugere, kulturområdet samt lokale kræfter og borgere i Kokkedal.

 


Konsulenthuset Autens har stor erfaring med inddragelse og skoleudviklingsprojekter. De har siden 2005 arbejdet med at skabe skole til det 21. århundrede i samspil med elever, lærere, pædagoger, ledelser, kommuner og eksterne samarbejdspartnere.

Om sig selv fortæller Autens: ”Vi sætter spot på nye lærings- og skoleformer, inspirerer, skaber udviklingsprocesser og sætter handling bag ordene. Vi designer læringsrum til en ny tid. Og vi rådgiver om både pædagogik og brugerinvolvering, når der bygges skoler og uddannelsesinstitutioner”

Autens skal stå for inddragelsen i Kokkedal.

Henning Larsen Architects er grundlagt i København med kontorer over hele verden og består af et højt specialiseret team af arkitekter, designere, ingeniører, tænkere og skabere. På tværs af arkitektur, landskabsdesign, ingeniørvidenskab, interiør og grafisk design og bygherrerådgivning skaber de betingelser for det gode liv. Henning Larsen Architects står blandt andet bag Frederiksbjerg Skole i Århus, som har vundet flere priser heriblandt ”Årets skolebyggeri 2016”.


Henning Larsen Architects står for udvikling og udarbejdelse af byggeprogrammet i Kokkedal.
Vi ser frem til samarbejdet med både Autens og Henning Larsen Architects.