Pleje- og Aktivitetscenter Benediktehjemmet er beliggende i det gamle hyggelige Asminderød, tæt på Asminderød Kirke og offentlig transport.

Benediktebladet - Efterår 2018

De 48 plejeboliger er fordelt med 6 bo-enheder, hver med 8 lyse boliger. Der hører en lille terrasse til alle boliger i stueplan og en dejlig altan med markise til alle boliger på 1. sal. Endvidere er der på 1. sal en stor tagterrasse, og i stueplan har vi gårdhave med bænke og borde, indrammet af rododendron, roser og potentil.

Herudover består Benediktehjemmet af:
• et daghjem
• en café
• et hjemmeplejekontor
• en sygeplejeklinik
• og en træningssal til genoptræning og selvtræning 

Kontakt
Benediktehjemmet, Benediktevej 30,
3480 Fredensborg
Telefon 72 56 20 20 omstiller til alle lokalnr.

Centerleder Kirsten Almdal tlf. 72 56 24 78

Hjemmeplejen tlf. 72 56 24 88 / 72 56 24 89 (kl. 11.30-12.00)

Cafeen tlf. 72 56 24 81

Daghjemmet 72 56 24 82

Terapeuterne tlf. 72 56 24 84

Benediktehjemmet ejes af Lejerbo. Kommunen har indstillingsretten til Lejerbo ved tildeling af boliger. Man skal visiteres via et centralt visitationsudvalg til en plejebolig og til genoptræning. Man skal ligeledes visiteres til Daghjem.
 

 

Kontakt
Benediktehjemmet, Benediktevej 30,
3480 Fredensborg
Telefon 72 56 20 20 omstiller til alle lokalnr.

Centerleder Kirsten Almdal tlf. 72 56 24 78

Cafeen tlf. 72 56 24 81

Daghjemmet 72 56 24 82

Terapeuterne tlf. 72 56 24 84

Benediktehjemmet ejes af Lejerbo. Kommunen har indstillingsretten til Lejerbo ved tildeling af boliger. Man skal visiteres via et centralt visitationsudvalg til en plejebolig og til genoptræning. Man skal ligeledes visiteres til Daghjem.

 

Skal du i kontakt med Daghjemmet, kan du ringe mellem kl. 09.30-15.30 på tlf. 72 56 24 82.

Kørsel til og fra daghjem
Har du ikke selv mulighed for at arrangere transport til daghjem, kan du blive afhentet af plejecenterets bus.

BenedikteBladet er Benediktehjemmets husavis. Vi udgiver avisen 5 gange årligt, og den bliver uddelt til alle beboere og daghjemsbrugere.

I hjemmets forhal vil du kunne hente et eksemplar fra bladstanderen. Du har også mulighed for at få tilsendt avisen pr. mail ved at skrive til benediktehjemmet@fredensborg.dk

 

 

Du kan læse om aktiviteter på vores info-skærm i forhallen og i vores husavis 'Benediktebladet', der udgives 5 gange årligt.

Du er velkommen til at hente en udgave af husavisen fra vores bladstander i forhallen på Benediktehjemmet. Vi kan også maile en udgave til dig, hvis du kontakter os på benediktehjemmet@fredensborg.dk.

Udbuddet af aktiviteter planlægges måned for måned, dels som aktiviteter kun for beboere, dels som samarbejde med daghjemmet, hvor alle, både beboere og daghjemsbrugere deltager.

Aktiviteterne er mange og varierede. Ud af huset aktiviteter kan være små spadsereture i omegnen, en tur til Brugsen for at handle eller en tur til is-hytten ved Fredensborg Slot. Vi benytter hver mandag og onsdag vores sofacykel. Vi har været på ture til Esrum sø, vi har besøgt Asminderød Kro, Frederiksborg Slot, Louisiana og Karen Blixen museet. I København har vi flere gange besøgt Zoo og Tivoli.

Indendørs aktiviteter kan være alt fra banko, visning af gamle film, besøg af børnehavebørn, der optræder, luciaoptog fra lokale skoler, fællessang med Lindehusets kor, gymnastik eller oplæsning, til de større arrangementer med deltagelse af kendte entertainere.

 

Benediktehjemmet består af 6 leve-bo enheder med hver 8 store, lyse boliger. Boligerne ligger på hver side af hver enheds fællesarealer, som for enhederne 2-5 udgør køkken, spiseområde og dagligstue. Enhed 1 er uden fælles køkken.

 

Boligen består af et kombineret køkken/gangafsnit, hvor det er muligt for beboeren selv at lave mad. Herudover består boligen af en stor stue og et badeværelse. Alle boliger i stueetagen har en lille have med udgang fra stuen, og boligerne på 1. sal har alle altan.

 

Pr. 01.06.14 er prisen for en plejebolig (inkl. fællesareal) på Benediktehjemmet mellem 7.966 – 8.307 kr. Dette beløb inkluderer vand, varme og el.

 

 

Alle måltider anrettes i boenhederne. Den varme mad leveres fra Lystholms køkken. Du har sammen med de andre beboere i enheden medindflydelse på kostplan og spisetider. Har du lyst, kan du også deltage i anretning af maden og borddækning.

Drikkevarer med undtagelse af vin og kapselvarer er indeholdt i den pris, du betaler for maden. Vin og kapselvarer kan købes.

Dine pårørende og evt. besøgende kan deltage i måltiderne. Tilmelding hos personalet skal blot ske senest dagen før kl. 12. Prisliste fås hos personalet.

Spiser du i caféen eller ude, skal maden afbestilles sådan:

Afbestilling vedr. tirsdag, onsdag, torsdag og fredag: Dagen før senest kl. 15.00.

Afbestilling vedr. lørdag, søndag og mandag: Senest fredag kl. 9.00.

Godtgørelse for rettidigt afbestilt mad vil blive reguleret den efterfølgende måned.

 

 

I Benediktehjemmets café kan du købe dagens frokostret til kr. 25,-, som kan være alt fra æggekage til biksemad eller måske tærte.

Dagens ret skal bestilles senest kl. 8.30 samme dag af hensyn til planlægning. Maden er hjemmelavet, og du har mulighed for at spise sammen med andre i hyggeligt selskab.

Maden kan enten nydes i caféen eller i vores gårdhave, når vejret tillader det. Maden kan også købes med hjem. NB! Der kan kun betales via MobilePay!

Caféen er åben alle hverdage fra kl. 11.30 til kl. 13.00.

 

 

Daghjemmet på Benediktehjemmet er kun for visiterede pensionister .

Benediktehjemmets daghjem er åbent for visiterede pensionister alle hverdage.

Daghjemmet er et tilbud til borgere, der har behov for socialt samvær, pleje og/eller træning.

I daghjemmet er der ansat social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter. I fællesskab med plejen står afsnittet for diverse aktiviteter, så som quiz, avisoplæsning, banko, fællessang, fremvisning af film, gudstjeneste, ture og andre arrangementer.

Skal du i kontakt med Daghjemmet, kan du ringe mellem kl. 08.30-15.00 på

tlf. 72 56 24 82.

Kørsel til og fra daghjem
Har du ikke selv mulighed for at arrangere transport til daghjem, kan du blive afhentet af plejecenterets bus.

 

 

 

 

 

Benediktehjemmets boenhed for borgere med demens

Asmundshøj er et botilbud til borgere med demens, bestående af 8 boliger/lejligheder.

Borgeren bliver visiteret til boligen på samme måde som til en almindelig plejehjemsplads. Asmundshøj er døgnbemandet med faguddannet personale. Der arbejdes ud fra de målsætninger, der er lavet for demensafsnittet. Borgeren bor til leje, på samme måde som i en almindelig lejlighed, huslejen betales til DAB, der er ejer af huset.

Asmundshøj fungerer som et almindeligt hjem med alle de funktioner som findes der. Personalet sørger for anretning af mad, rengøring og tøjvask og aktiviteter af forskellig art. Den varme mad leveres af Lystholms køkken. I alle gøremål forsøger vi at inddrage borgeren i den udstrækning, de magter det. Det betyder, at der sættes fokus på beboernes ressourcer.

Morgenmad: kl. 08.30 – 09.30

Middagsmad: kl. 12.30 – 13.30

Aftensmad: kl. 18.00 – 19.00

Pårørende er altid velkomne til at købe en kop kaffe eller te og kage. Pris fremgår af opslag ved køkkenet.

På Asmundshøj regerer hunden Anton :-)