Fredensborg Kommune er med i et projekt, finansieret af Region Hovedstadens ReVUS og EU's Regionalfond.

Ideen med projektet er at koble faglige eksperter fra Aalborg Universitet og DTU med virksomheder, der ønsker at styrke og udvikle deres forretning gennem et styrket fokus på energi og ressourcer.

Begreber som ressourcegenanvendelse, industriel symbiose, ”vugge-til-vugge”, deleøkonomi, leasingmodeller, energieffektivisering, grøn leverandørstyring o. lign. Kan indgå, hvis relevant.

Målet er dog først og fremmest at tage udgangspunkt i den enkelte virksomhed og arbejde målrettet på løsninger og modeller, der styrker forretningen ved at tænke i grøn, energibevidst og miljøeffektiv udvikling.

Projektet finansierer som udgangspunkt de eksperter, der inddrages, så virksomhedens investering i projektfasen vil især være intern arbejdskraft.

Kontakt os, hvis du mener din virksomhed kan have glæde af at være med – klima@fredensborg.dk eller ring til Johan Vedel på 72 56 55 46

I Bæredygtig Bundlinje får 100 små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden chancen for at få udviklet en profitabel grøn forretningsplan. Læs mere om, hvad en grøn forretningsplan kan indeholde her.

ReVUS tager udgangspunkt i Hovedstadens ambitiøse vision om at skabe en grøn og innovativ metropol med høj vækst og livskvalitet. Sammen med vore centrale samarbejdsparter vil vi foretage fokuserede investeringer inden for trafik og uddannelse samt de fire væksttemaer grøn, sund, smart og kreativ vækst. Læs mere her.